Krenari dhe Respekt - Episodi 70

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të thurin një plan për të marrë të dhëna rreth Sejhanit. Do të bjerë ky i fundit në kurthin e tyre? Emiri dhe Jiti do të kujtohen se janë vëllezër dhe akujt mes tyre do të shkrijnë. Do të pranojë Jiti të bashkëpunojë me policinë?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë