Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë

Enderi, Derja, Selimi dhe nëna e tij do të shkojnë ...më shumë

Kybra do të largohet nga shtëpia pas ngjarjeve të fundit. ...më shumë

Emiri do të mundohet të shpëtojë të vëllanë dhe do ...më shumë

Jiti do të vihet në ndjekje të Sejhanit për të ...më shumë

Jiti do të kalojë natën në shtëpinë e prindërve të ...më shumë

Vdekja e Sibelit do t’i tronditë shumë të gjithë. Jiti ...më shumë

Sejhani shtiret si një nga njerëzit e Jitit dhe bind ...më shumë

Sibeli do të vendosë t’i tregojë Jitit të vërtetën për ...më shumë

Kybra do të vendosë të vazhdojë jetën e saj me ...më shumë

Jiti do të vazhdojë me planin për të filluar një ...më shumë

Do të jetë çështje kohe para se Emiri të zbulojë ...më shumë

Jiti do t’u tregojë shokëve të tij që ka vrarë ...më shumë