Krenari dhe Respekt - Episodi 59

Jiti do të vazhdojë me planin për të filluar një jetë të re me Kybrën dhe vajzën e tij. Emiri dëgjon bisedën e tyre dhe lëndohet shumë. Ç’do të vendosë të bëjë ai më pas? Sibeli, e indinjuar nga sjelljet e Jitit kundrejt saj, do t’i propozojë Emirit një plan shumë të rrezikshëm. Ç’ka ndër mend të bëjë ajo?
Sejhani, vëllai i Nihatit do të dalë në skenë nga hiçi dhe takohet me Jitin. Ç’kërkon ai prej këtij të fundit?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë