Krenari dhe Respekt - Episodi 60

Kybra do të vendosë të vazhdojë jetën e saj me Emirin. Do të bindet më në fund ai për zgjedhjen dhe ndjenjat e saj? Jiti është i sigurt se Kybra do të largohet me të, por si do ta presë ai përgjigjen e saj të vërtetë? Sibeli do të mësojë se është shtatzënë dhe fëmija është i Jitit. Si do ta presë ajo këtë lajm?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë