Policia merr vesh të vërtetën rreth vrasjes së Kadirit, njerkut ...më shumë

Emiri bie në gjurmët e Kybrës. Do të mundet ai ...më shumë

Sibeli fillon xhirimin e reklamave, por ç’ndodh kur Jiti e ...më shumë

Nihati fillon të ndihet xheloz për afërsinë e Hakiut me ...më shumë

Kybra është e shqetësuar për vajzën e saj, por këshilla ...më shumë

Jiti vihet përballë një zgjedhjeje të vështirë në shtëpinë e ...më shumë

Jiti ende nuk është në dijeni për atë që ndodhi ...më shumë

Çndodh me Kybrën dhe Emirin pasi Jiti e mëson të ...më shumë

Jiti dhe Sibeli më në fund vendosin t’i japin një ...më shumë

Pasi Elifi sëmuret keq në shtëpinë e re nga i ...më shumë

Nihati kërkon të gjejë fotokopjet e bllokut të tij dhe ...më shumë

Pas bisedës me Derjan, Kybra vendos të kërkojë punë për ...më shumë

Gyli merr bllokun e Nihatit nga kasaforta e tij dhe ...më shumë

Emiri dhe Jiti dorëzojnë Sadullahun në polici. Por çfarë i ...më shumë

Të gjithë vihen në ndjekje të Sadullahut, pasi mësojnë se ...më shumë

Vajza e Kybrës duhet të regjistrohet patjetër në gjendjen civile. ...më shumë

Jiti del nga reanimacioni dhe merr vesh që Sibeli kishte ...më shumë

Sadullahu plagos Jitin dhe ia mbath. Do të shpëtojë Jiti ...më shumë

Emiri takon Sibelin dhe ia thotë të vërtetat në sy. ...më shumë

Jiti gjen Kybrën në shtëpinë e tij dhe e pret ...më shumë