Krenari dhe Respekt - Episodi 34

Sibeli fillon xhirimin e reklamave, por ç’ndodh kur Jiti e merr vesh këtë lajm?
Gyli vë në zbatim planin e saj. Do të mund të largohet Kybra me Elifin?
Emiri padit në polici Jitin me akuzën e rrëmbimit të vajzës. Do ta marrin vesh ata planin e Kybrës?
Kush është personi me të cilin Emiri takohet rastësisht në komisariat? Ç’rrjedhë do të marrin tani gjërat për vëllezërit Këllëç?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë