Kuzeji dhe Gyneji - Episodi 171

Unxhutë do t’i propozojnë Kuzejit të bëhet përfaqësuesi i tyre. Banuja dhe Gyneji do të divorcohen, dhe për pasojë Gyneji do të humbasë gjithçka që zotëron. Puna e parë e Zejnepes dhe Xhemresë do të jetë organizimi i fejesës së Demetit dhe Sherefit.

Të gjithë episodet e "Kuzeji dhe Gyneji"

Gyneji do të tronditet nga lajmi se Banuja është shtatzënë ...më shumë

Në ditën e dasmës me Xhemrenë, Kuzeji do t’i tregojë ...më shumë

Pas ardhjes së Denizit në Stamboll, Gynejit do t’i shkojë ...më shumë

Pak ditë para dasme, Kuzeji dhe Xhemreja do të shkojnë ...më shumë

Banuja dhe Ebruja do të thirren në komisariat për të ...më shumë

Pasi bie në kurthin e Barëshit, Kuzeji do të jetë ...më shumë

Pasi të shohë interesin e Gyltenit për një mashkull tjetër, ...më shumë

Xhemre do të kërkojë të takohet me Gynejin. Çfarë do ...më shumë