Kuzeji dhe Gyneji - Episodi 172

Si do të reagojë Gyneji pasi të shohë puthjen e Kuzejit dhe Xhemresë? Pas fejesës, Kuzeji dhe Sherefi do të diskutojnë rreth marrëdhënies Kuzej-Gynej. Detyra e re e Simajit është të spiunojë Gynejin te Sherefi, a do ta zbulojë njeri Simajin?

Të gjithë episodet e "Kuzeji dhe Gyneji"

Gyneji do të tronditet nga lajmi se Banuja është shtatzënë ...më shumë

Në ditën e dasmës me Xhemrenë, Kuzeji do t’i tregojë ...më shumë

Pas ardhjes së Denizit në Stamboll, Gynejit do t’i shkojë ...më shumë

Pak ditë para dasme, Kuzeji dhe Xhemreja do të shkojnë ...më shumë

Banuja dhe Ebruja do të thirren në komisariat për të ...më shumë

Pasi bie në kurthin e Barëshit, Kuzeji do të jetë ...më shumë

Pasi të shohë interesin e Gyltenit për një mashkull tjetër, ...më shumë

Xhemre do të kërkojë të takohet me Gynejin. Çfarë do ...më shumë