Menekshe dhe Halili - Episodi 64

Mustafai do të arratiset nga spitali, por ende nuk dihet lëvizja e tij e radhës. Pas asaj që i ndodhi Lales, Jusufi do të kthehet në Stamboll. Si do të reagojë ai kur ta takojë të shoqen? Nga ana tjetër, Mitati do të bëjë çmos për t’i rikujtuar Semës të shkuarën e tyre të lumtur.

Të gjithë episodet e "Menekshe dhe Halili"

Meneksheja dhe Halili nuk janë në dijeni të rrezikut që ...më shumë

Mustafai do të arratiset nga spitali, por ende nuk dihet ...më shumë

Mitiati dhe Halili u japin një mësim të mirë burrave ...më shumë

Halili përjeton një traumë kur sheh përballë vetes nënën e ...më shumë

Meneksheja dhe Halili janë të vendosur të gjejnë Lalen. Do ...më shumë

Pasi kthehet në shtëpi, Lale pritet shumë keq nga Kadiri ...më shumë

Mustafai shtiret si i çmendur për të përfituar lirimin nga ...më shumë

Çfarë do të ndodhë në gjykatë me Mustafain dhe cili ...më shumë