Perla e zezë - EPISODI 12

A do ta falë Meleku Hazallin për martesën e saj? Vurralli gëzohet kur Hazalli e kap përdore vetëm për të mbrojtur Kenanin. Ahmeti ikën në Stamboll dhe i dërgon Ebrusë një letër. Ebruja sheh Kenanin duke u përqafuar me Exhenë.

Të gjithë episodet e "Perla e zezë"

Hazalli dhe Kenani janë një çift i ri që duhen, ...më shumë

Në hotelin ku punon Hazalli do të organizohet festa e ...më shumë

Aziz Topraku, armiku kryesor i Vurallit del nga burgu.  Kenani ...më shumë

Kenani plagoset rëndë pasi shpëton nga plumbat Azizin. Vuralli dhunon ...më shumë

Sikur të mos mjaftojë gjithçka që ka kaluar, Hazalli dhunohet ...më shumë

Xhanani i bën Halilit një ofertë, por ai nuk e ...më shumë

Hazalli i thotë Kenanit se do të ndahet nga ai ...më shumë

Vuralli do të japë urdhër që Kenanit t’i djegin barkën ...më shumë