Perla e zezë - EPISODI 13

Azizi dhe njerëzit e tij zënë në befasi Sinanin dhe i ofrojnë një punë me përfitime të mëdha. Kenani i zë rrugën Vurallit kur ai po largohej për në Stamboll. A do t’ia ngulë thikën Hazalli Vurallit, pasi ai ia kërkon diçka të tillë?

Të gjithë episodet e "Perla e zezë"

Hazalli dhe Kenani janë një çift i ri që duhen, ...më shumë

Në hotelin ku punon Hazalli do të organizohet festa e ...më shumë

Aziz Topraku, armiku kryesor i Vurallit del nga burgu.  Kenani ...më shumë

Kenani plagoset rëndë pasi shpëton nga plumbat Azizin. Vuralli dhunon ...më shumë

Sikur të mos mjaftojë gjithçka që ka kaluar, Hazalli dhunohet ...më shumë

Xhanani i bën Halilit një ofertë, por ai nuk e ...më shumë

Hazalli i thotë Kenanit se do të ndahet nga ai ...më shumë

Vuralli do të japë urdhër që Kenanit t’i djegin barkën ...më shumë