Perla e zezë - EPISODI 19

Defne bëhet xheloze për Ebrunë. Hazalli shkon të pajtohet me nënën e saj, por aty do të gjejë edhe Kenanin. Përballja mes të treve do të sjellë shumë lot. Familja Demirollu merr pjesë në mbrëmjen e lançimit të anijes. Hazall detyrohet të shtiret para të gjithëve.

Të gjithë episodet e "Perla e zezë"

Hazalli dhe Kenani janë një çift i ri që duhen, ...më shumë

Në hotelin ku punon Hazalli do të organizohet festa e ...më shumë

Aziz Topraku, armiku kryesor i Vurallit del nga burgu.  Kenani ...më shumë

Kenani plagoset rëndë pasi shpëton nga plumbat Azizin. Vuralli dhunon ...më shumë

Sikur të mos mjaftojë gjithçka që ka kaluar, Hazalli dhunohet ...më shumë

Xhanani i bën Halilit një ofertë, por ai nuk e ...më shumë

Hazalli i thotë Kenanit se do të ndahet nga ai ...më shumë

Vuralli do të japë urdhër që Kenanit t’i djegin barkën ...më shumë