Rikthimi - EPISODI 150

Emiliana fillon të mos ndjehet mire.

Suzana, e prekur nga gjendja e vajzës së vogël, i tregon Diegos për zëvendësimin e produkteve me porosi të Elenës.
Lorena paraqitet në gjykatë në gjendje të dehur.

Herardo zbulon që Elena nuk është shtatzëne

Të gjithë episodet e "Rikthimi"

Elena shkon te gjykatësi Figaroa dhe i bën presion përmes ...më shumë

Diego merr hajmalinë e groposur dhe ia vë në qafë ...më shumë

Monika i flet Elenës për fëmijërinë e saj dhe i ...më shumë

Lorena fillon t’i tregojë Selmës dhe Horhes krimet që ka ...më shumë

Pasi gjendet antidoti, doktori ia injekton atë Emilianës. Elena dhe ...më shumë

Emiliana fillon të mos ndjehet mire. Suzana, e prekur nga ...më shumë

Mes mosbesimit, çoroditjes dhe lotëve, Herardo zbulon të vërtetën tronditëse, ...më shumë

Herardo i pohon në sy Elenës se e ka dashur ...më shumë