Rikthimi - EPISODI 154

Diego merr hajmalinë e groposur dhe ia vë në qafë Adrianës në spital.

Horhe dhe Lorena edhe pse prinderit nuk perkrahin Elenen.

Mes haresë dhe gëzimit, të gjithë përkujtojnë të madhen Monika Serrano.
Ç’fat e pret Elenën? Si do të shkojë jeta e Kamilës dhe Emilianës? A do të rikthehen në vendin e tyre Adriana dhe Diego ?

Të gjithë episodet e "Rikthimi"

Elena shkon te gjykatësi Figaroa dhe i bën presion përmes ...më shumë

Diego merr hajmalinë e groposur dhe ia vë në qafë ...më shumë

Monika i flet Elenës për fëmijërinë e saj dhe i ...më shumë

Lorena fillon t’i tregojë Selmës dhe Horhes krimet që ka ...më shumë

Pasi gjendet antidoti, doktori ia injekton atë Emilianës. Elena dhe ...më shumë

Emiliana fillon të mos ndjehet mire. Suzana, e prekur nga ...më shumë

Mes mosbesimit, çoroditjes dhe lotëve, Herardo zbulon të vërtetën tronditëse, ...më shumë

Herardo i pohon në sy Elenës se e ka dashur ...më shumë