Vajza e ambasadorit - Episodi 176

Sedati arrestohet për rrëmbimin e Dudusë, por gjithçka ndryshon kur ai arratiset? A do të pajtohet Elvani me Jahjain? Kavruku dhe Zehra do të nisin procedurat e divorcit. Sedati zbulon vendndodhjen e Mavit dhe Melekut.

Të gjithë episodet e "Vajza e ambasadorit"

Do të lejojë Mavi që Meleku të takohet me Naren? ...më shumë

A do të ndahet Kavruku dhe Zehra në mënyrë paqësore? ...më shumë

Gyveni qëllon Sedatin për vdekje. A do t’i shpëtojë ai ...më shumë

Sedati arrestohet për rrëmbimin e Dudusë, por gjithçka ndryshon kur ...më shumë

Kavruku zbulon se Zehra ka kërkuar shtëpi në Stamboll pa ...më shumë

Sedati kërcënon Gyvenin se do ta dënoncojë në polici. Si ...më shumë

Martesa e Zehrës dhe Kavrukut duket se nuk është më ...më shumë

Sanxhari do të gjykohet në gjendje të lirë derisa të ...më shumë