Vajza e ambasadorit - Episodi 178

A do të ndahet Kavruku dhe Zehra në mënyrë paqësore? Sanxhari do të ftojë Gyvenin në konak. Nare kërkon të takojë Melekun. Si do të reagojë Sanxhari? Gylsije merr propozim për martesë nga Nexhdeti. Elvanit dhe Jahjait do të befasohen nga një mrekulli.

Të gjithë episodet e "Vajza e ambasadorit"

Do të lejojë Mavi që Meleku të takohet me Naren? ...më shumë

A do të ndahet Kavruku dhe Zehra në mënyrë paqësore? ...më shumë

Gyveni qëllon Sedatin për vdekje. A do t’i shpëtojë ai ...më shumë

Sedati arrestohet për rrëmbimin e Dudusë, por gjithçka ndryshon kur ...më shumë

Kavruku zbulon se Zehra ka kërkuar shtëpi në Stamboll pa ...më shumë

Sedati kërcënon Gyvenin se do ta dënoncojë në polici. Si ...më shumë

Martesa e Zehrës dhe Kavrukut duket se nuk është më ...më shumë

Sanxhari do të gjykohet në gjendje të lirë derisa të ...më shumë