Vajza e ambasadorit - Episodi 179

Do të lejojë Mavi që Meleku të takohet me Naren? Ngjarjet do të kalojnë pas një viti dhe shumë të papritura kanë ndodhur. Teksa Gylsije dhe Nexhdeti janë bërë me fëmijë, Elvani është shtatzënë. Sanxhari, Mavi dhe Meleku kthehen së bashku duke vërtetuar se dashuria nuk ekziston vetëm në përralla.

Të gjithë episodet e "Vajza e ambasadorit"

Do të lejojë Mavi që Meleku të takohet me Naren? ...më shumë

A do të ndahet Kavruku dhe Zehra në mënyrë paqësore? ...më shumë

Gyveni qëllon Sedatin për vdekje. A do t’i shpëtojë ai ...më shumë

Sedati arrestohet për rrëmbimin e Dudusë, por gjithçka ndryshon kur ...më shumë

Kavruku zbulon se Zehra ka kërkuar shtëpi në Stamboll pa ...më shumë

Sedati kërcënon Gyvenin se do ta dënoncojë në polici. Si ...më shumë

Martesa e Zehrës dhe Kavrukut duket se nuk është më ...më shumë

Sanxhari do të gjykohet në gjendje të lirë derisa të ...më shumë