Verë dhe Dashuri - Episodi 102

Davidi dhe Migeli do të sqarojnë mes tyre ndjenjat që kanë për Lusianën. Marta do të paralajmërojë Grasielën që të mos luajë më me ndjenjat e fëmijëve. Lusiana do të mërzitet kur të marrë vesh se Davidi ka rënë dakord që Grasiela të kujdeset për Bobin.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë