Verë dhe Dashuri - Episodi 105

Karito do të kthehet dhe Perla me Huanin do ta bindin që të vazhdojë të punojë për Davidin dhe t’u tregojë atyre gjithçka që ndodh në vreshtin i tij. Andersoni do të përpiqet ta bindë Davidin se ai është përgjegjës për gjithçka që i ndodh Fernandës dhe se ajo mund të tentojë sërish të vetëvritet. Lusiana do të mërzitet kur konkursin e verës do ta fitojë vreshti “Santa Barbara”.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë