Verë dhe Dashuri - Episodi 114

Fernanda i jep lajmin e mirë familjes së saj se e kaloi provimin me sukses. Bobi mërzitet me Lusianën, pasi ajo nuk i kushton më kohë. Grasiela do të vazhdojë me planin për ta dërguar Bobin në shkollë me konvikt pasi Fernanda të shkojë në universitet.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë

Tano, Ramoni, Suzana dhe Leoni s’do të jenë dakord për ...më shumë

Bobi do të frikësohet kur të shoh Martën duke sulmuar ...më shumë

Çfarë do të rrëfejë Gutierrezi para se të japë shpirt? ...më shumë

Në diskutim e sipër për punën që është dyfishuar në ...më shumë

Pas largimit të Lusianës, situata në vresht do të përkeqësohet ...më shumë