Verë dhe Dashuri - Episodi 131

Bobi do të frikësohet kur të shoh Martën duke sulmuar Lilianën dhe kjo e fundit do të shfrytëzojë rastin për ta kallëzuar te Davidi. Çfarë vendimi do të marrë Marta kur Davidi ta vendosë para dy zgjedhjeve, ose t’i kërkojë falje Lilianës ose të largohet nga vreshti? Edhe këtë herë Huani do të dalë nga situate duke iu justifikuar Perlës se vdekja e Gutierrezit ishte aksidentale.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Huani përfundon në burg, por kush do të hakmerret ndaj ...më shumë

Fernanda tronditet kur dëgjon tezen e saj të pranojë që ...më shumë

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë