Verë dhe Dashuri - Episodi 132

Tano, Ramoni, Suzana dhe Leoni s’do të jenë dakord për largimin e Martës nga vreshti vetëm ngaqë s’pranoi t’i kërkonte falje Lilianës, e cila i përçau familjen. Pasi të bëjë denoncimin në polici, Karito do t’i tregojë Davidit se ai Huani është përgjegjës për trafikimin e emigrantëve dhe për sabotimin e verës. Marta do të shkojë te vreshti “Santa Barbara” pas ofertës që do t’i bëjë Migeli.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Huani përfundon në burg, por kush do të hakmerret ndaj ...më shumë

Fernanda tronditet kur dëgjon tezen e saj të pranojë që ...më shumë

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë