Verë dhe Dashuri - Episodi 134

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë se qëllimi i tij ishte të eliminonte Kariton dhe jo Gutierrezin. Adolfo do t’i rrëfejë Martës dhe Lusianës se Davidi ishte interesuar për to dhe se i kishte kërkuar që t’i trajtonte mirë. Huani do të kërcënojë tërthorazi Davidin në lidhje me fëmijët e tij.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Huani përfundon në burg, por kush do të hakmerret ndaj ...më shumë

Fernanda tronditet kur dëgjon tezen e saj të pranojë që ...më shumë

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë