Verë dhe Dashuri - Episodi 71

Marrëdhënia mes Fernandës dhe Lusianës do të vijë duke u përmirësuar, gjë të cilën Grasiela s’do ta durojë dot. Davidi i kërkon Lusianës që të lidhen bashkë, ajo pranon. Migeli i premton Adolfos se do ta ndihmojë që vreshti i tij, “Santa Barbara”, të fitojë konkursin ndërkombëtar të verës.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Ç’do të ndodhë pas puthjes që Davidi dhe Grasiela do ...më shumë

Fernanda i jep lajmin e mirë familjes së saj se ...më shumë

Davidi përpiqet t’i organizojë punët në mënyrë që të ketë ...më shumë

Marta falënderon Gutierrezin që i shpëtoi jetën Lusianës. Pas vdekjes ...më shumë

Adolfo gëzohet shumë kur mëson se shëndeti I vajzës së ...më shumë

Davidi ia shpreh hapur Grasielës se nuk do ta dojë ...më shumë

Grasiela i kërkon Andersonit t’ia ndërpresë medikamentin Fernandës pasi ajo ...më shumë

Për t’i pasur mirë marrëdhëniet me Martën, Grasiela përpiqet të ...më shumë