Verë dhe Dashuri - Episodi 98

Tano do t’i kërkojë leje Davidit që të takohet me vajzën e tij. Gutierrezi do të thërrasë në takim Lilianën dhe Martën dhe do t’u tregojë si qëndron e vërteta për lidhjen që ato të dyja kishin me Fernandon. Davidi do t’i shprehë mikut të tij, Sezarit, se ka nevojë për Lusianën dhe se u bë xheloz për të kur mori vesh e ajo kishte qenë me Migelin.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë