Bukuroshja pa fat - Gustavo Angarita

Gustavo Angarita ka lindur në Bogotá në vitin 1942, është një aktor kolumbian i njohur në telenovelat: “Bukuroshja pa fat” (2009), “Tiempo de morir” (1985) and “The Day Silence Died” (1998).


Të gjithë personazhet e "Bukuroshja pa fat"

Gustavo Angarita ka lindur në Bogotá në vitin 1942, është ...më shumë

Pedro Cernadas, i njohur ndryshe si Segundo Cernadas, ka lindur ...më shumë

Aktorja e talentuar Katie Barberi ka lindur më 22 janar  ...më shumë

Aktorja e bukur dhe e talentuar ndërkombëtare Danna Garsia ka ...më shumë