Familja Kuqézi - Alesia Xhemalaj

Alesia Xhemalaj ka lindur në Vlorë në 20.10.1992. Ka kryer studimet në Akademinë e Arteve ku është diplomuar në degën Aktrim në vitin 2016. Që studente ka marrë pjesë në shfaqje të ndryshme teatrale, kinematografi dhe show televiziv. Aktivizimin më të madh e ka në teatër në veprat: “Spiuni i ballkanit”, “Testamenti”, “Kur njihesh në internet”, “Medea”, “Boening-Boeing”, “Komedia që shkon për dreq”, “Salome” dhe në kinematografi në filma si: Motër e vëlla, Bloodlands, Potreti i pambaruar i Clara Bellinit, Luanët drejt Venecia-s. Që prej vitit 2018, është pjesë e serialit “Familja Kuqézi”.


Të gjithë personazhet e "Familja Kuqézi"

Adelina Muça ka mbaruar shkollën në Akademinë e Arteve, Dega ...më shumë

Genti Kame është një aktor shqiptar i cili ka lindur ...më shumë

Gentian Hazizi është një aktor i njohur i skenës dhe ...më shumë

Merita Smaja ka lindur më 13 maj 1958 në qytetin ...më shumë

Alesia Xhemalaj ka lindur në Vlorë në 20.10.1992. Ka kryer ...më shumë

Ester Alushi ka lindur në 28 prill 2002 në Tiranë. ...më shumë

Erin Kujofsa ka lindur më 16 Maj 1995 në Tiranë. ...më shumë