Familja Kuqézi - Merita Smaja

Merita Smaja ka lindur më 13 maj 1958 në qytetin e Beratit. Ajo ka interpretuar në disa filma si “Flaka e maleve”, telekomedia “Pak fresk sonte”, “Letra ere” i Edmond Budinës dhe “Gruaja pa krahë” prodhim shqiptaro – kanadez. Me punen e saj ka arritur të fitoj dy çmime si aktorja më e mirë e festivalit për role protagoniste në: tragjikomedin “Vizita e fundit” e Albri Brahushës dhe në dramën “Dy jete” të Fadil Krajës.


Të gjithë personazhet e "Familja Kuqézi"

Adelina Muça ka mbaruar shkollën në Akademinë e Arteve, Dega ...më shumë

Genti Kame është një aktor shqiptar i cili ka lindur ...më shumë

Gentian Hazizi është një aktor i njohur i skenës dhe ...më shumë

Merita Smaja ka lindur më 13 maj 1958 në qytetin ...më shumë

Alesia Xhemalaj ka lindur në Vlorë në 20.10.1992. Ka kryer ...më shumë

Ester Alushi ka lindur në 28 prill 2002 në Tiranë. ...më shumë

Erin Kujofsa ka lindur më 16 Maj 1995 në Tiranë. ...më shumë