Familja Kuqézi - Gent Hazizi

Gentian Hazizi është një aktor i njohur i skenës dhe teatrit shqiptar. Ai njohu sukses të padiskutueshëm me stand-up komedinë “Plako t’majt e jotja” e cila fillimisht u shfaq në Tiranë dhe më pas edhe në qytete të tjera. Një komedi e cila ironizon problemet e jetës së përditshme dhe shërbeu si një ftesë për reflektim për publikun shqiptar. Hazizi gjithashtu numëron një sërë rolesh në filmat shqiptar ndër të cilët është edhe “Lindje, Perëndim, Lindje”, film i cili mori dhe çmimin “Filmi më i mirë” në festivalin e filmit të Busto Arsizios.


Të gjithë personazhet e "Familja Kuqézi"

Adelina Muça ka mbaruar shkollën në Akademinë e Arteve, Dega ...më shumë

Genti Kame është një aktor shqiptar i cili ka lindur ...më shumë

Gentian Hazizi është një aktor i njohur i skenës dhe ...më shumë

Merita Smaja ka lindur më 13 maj 1958 në qytetin ...më shumë

Alesia Xhemalaj ka lindur në Vlorë në 20.10.1992. Ka kryer ...më shumë

Ester Alushi ka lindur në 28 prill 2002 në Tiranë. ...më shumë

Erin Kujofsa ka lindur më 16 Maj 1995 në Tiranë. ...më shumë