Flakë pasioni - Birkan Sokullu

Birkan Sokullu ka lindur më 6 Tetor 1985 në Stamboll. Gjyshërit e Sokullu janë emigrantë nga Bosnja. Ai ka fituar çmimin e tretë si “Modeli më i mirë i Turqisë”. Sokullu la karrierën e basketbollit për shkak të dëmtimit që pësoi në këmbë. Ai është diplomuar në degën e Radios dhe Televizionit nga universiteti “Maltepe”. Ndërkohe që ishte duke studiuar në universitet ai filloi karrierën e modelingut. Ka marrë mësime aktrimi nga “Dolunay Soysert”. Birkani filloi të tërheqë vëmendje në serialin televiziv “Gra të vogla”.


Të gjithë personazhet e "Flakë pasioni"

Ka lindur më 4 Maj 1989 në Elmali. Ajo u ...më shumë

Birkan Sokullu ka lindur më 6 Tetor 1985 në Stamboll. ...më shumë

Ka lindur më 7 Gusht 1979 në Stamboll. Është një ...më shumë

Exhem Ozkaja (Exhem Nur Ozkaja) ka lindur më 25 Qershor ...më shumë

Emri i saj i vërtetë është Seraj Gozler Jeniaj. Ka ...më shumë