Flakë pasioni - Exhem Ozkaja

Exhem Ozkaja (Exhem Nur Ozkaja) ka lindur më 25 Qershor 1988 në Stamboll. Është një aktore turke. Ka studiuar për Radio dhe Televizion. Nga viti 2012 e deri më sot ajo ka qenë pjesë e telenovelës së transmetuar në “Fox tv”, “Vajza e pasur dhe djali i varfër”, në rolin e Birixhikut. Ka luajtur në serialet “Shqiponjat fluturojnë në lartësi”, “Fluturim të mbarë”, “Një familje e madhe”, “Dëlirësi”, gjithashtu edhe në filmin “Ju dua”.


Të gjithë personazhet e "Flakë pasioni"

Ka lindur më 4 Maj 1989 në Elmali. Ajo u ...më shumë

Birkan Sokullu ka lindur më 6 Tetor 1985 në Stamboll. ...më shumë

Ka lindur më 7 Gusht 1979 në Stamboll. Është një ...më shumë

Exhem Ozkaja (Exhem Nur Ozkaja) ka lindur më 25 Qershor ...më shumë

Emri i saj i vërtetë është Seraj Gozler Jeniaj. Ka ...më shumë