Flakë pasioni - Tajanç Ajajdin

Ka lindur më 7 Gusht 1979 në Stamboll. Është një aktor i telenovelave dhe kinematografisë turke. Ka marrë pjesë në shumë telenovela dhe filma të ndryshëm. Ka mbaruar studimet në kolegjin privat “Ozel Doga”. Gjimnazin e ka bërë në “Gjimnazi i përkthimit”. Ka studiuar në universitetin “Mimar Sinan” në degën e teatrit. U martua me Bullut Kopyk në vitin 2011 dhe u divorcuan po në të njëjtin vit. Ai ka luajtur në rolin e doktor Kahramanit në “Alije” dhe bëhet i njohur me këtë serial.


Të gjithë personazhet e "Flakë pasioni"

Ka lindur më 4 Maj 1989 në Elmali. Ajo u ...më shumë

Birkan Sokullu ka lindur më 6 Tetor 1985 në Stamboll. ...më shumë

Ka lindur më 7 Gusht 1979 në Stamboll. Është një ...më shumë

Exhem Ozkaja (Exhem Nur Ozkaja) ka lindur më 25 Qershor ...më shumë

Emri i saj i vërtetë është Seraj Gozler Jeniaj. Ka ...më shumë