Flakë pasioni - Seraj Gozler

Emri i saj i vërtetë është Seraj Gozler Jeniaj. Ka lindur më 27 Tetor 1961 në Adana. Është diplomuar nga universiteti Mimar Sinan në degën e Teatrit. Është një aktore e cila luan në teatër dhe në telenovela. Ka luajtur në telenovelën “Babai i mrekullueshëm” me emrin Shule, “Dhëndri i huaj” me emrin Hajrie. Në vitin 2002 ka marrë çmimin “Gruaja më e mirë në komedi” në pjesën teatrale të “Lulja Kaktus”. Ndërsa në vitin 2011 ka fituar çmimin “Artistja më e mirë” në teatrin “Dy herë dy”.


Të gjithë personazhet e "Flakë pasioni"

Ka lindur më 4 Maj 1989 në Elmali. Ajo u ...më shumë

Birkan Sokullu ka lindur më 6 Tetor 1985 në Stamboll. ...më shumë

Ka lindur më 7 Gusht 1979 në Stamboll. Është një ...më shumë

Exhem Ozkaja (Exhem Nur Ozkaja) ka lindur më 25 Qershor ...më shumë

Emri i saj i vërtetë është Seraj Gozler Jeniaj. Ka ...më shumë