Le të biem në dashuri - Ali Il

Ali Il ka lindur më 16 Maj të vitit 1982 në Stamboll të Turqisë. Karriera e tij si aktor ka nisur në vitin 2002 dhe më pas ka luajtur në disa seriale të tjerë por famën më të madhe e mori në vitin 2017 në serialin që do ndiqni nga e hëna në të premte në Tring, “Le të biem në dashuri”.


Të gjithë personazhet e "Le të biem në dashuri"

Sevda Erginci është aktorja e lindur më 3 Tetor të ...më shumë

Ali Il ka lindur më 16 Maj të vitit 1982 ...më shumë

Köksal Engür ka lindur më 1 Janar të vitit 1947 ...më shumë