Le të biem në dashuri - Köksal Engür

Köksal Engür ka lindur më 1 Janar të vitit 1947 në Kars të Turqisë! Është ndër ata aktorë që e kanë filluar karrierën ende pa përfunduar studimet. Ka mbaruar për histori dhe letërsi në vitin 1969. Ka luajtur në disa seriale dhe ka fituar një sërë çmimesh. Ju do ta ndiqni në serialin “Le të biem në dashuri” nga e hëna në të premte në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Le të biem në dashuri"

Sevda Erginci është aktorja e lindur më 3 Tetor të ...më shumë

Ali Il ka lindur më 16 Maj të vitit 1982 ...më shumë

Köksal Engür ka lindur më 1 Janar të vitit 1947 ...më shumë