Lidhja e gjakut - Alihan Türkdemir

Alihan Türkdemir ka lindur në Stamboll në 29 Qershor 2009. Në 2014, kur ishte vetëm 5 vjeç, ka filluar karrierën e tij si aktor në një reklamë kompanie ajrore. Në vitet 2014 – 2017 ka marrë pjesë në shumë filma komerçale.  Alihan Türkdemir ka interpretuar në mënyrë të shkëlqyer në serialet “Serçe Sarayi” në 2015, dhe “Magnificent Century: Kösem” (2015-2016), “Evlat Kokusu” (2017) dhe “Dolunay” (2017). Edhe pse vetëm një fëmijë, Alihan ka interpretuar edhe në shumë filma si “Dede Korkut Salur Kazan: Zoraki Kahraman” (2017), “Aci Tatli Eksi” (2017) dhe në filmin “Hadi Be Oglum” (2018) 

Ju do e ndiqni në serialin “Lidhja e gjakut” nga e hëna në të premte, ora 18:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Lidhja e gjakut"

Hande Soral ka lindur në 2 Shkurt 1987 në Turqi. ...më shumë

Sedef Avci ka lindur në Stamboll në vitin 1982. Ajo ...më shumë

Baris Kilic ka lindur më 21 Shkurt 1978 në Malatia ...më shumë

Alihan Türkdemir ka lindur në Stamboll në 29 Qershor 2009. ...më shumë