Menekshe dhe Halili - Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ ka lindur në Adana në Turqi në 27 Tetor 1983. Ai është ndër aktorët turq më të paguar dhe fitues i shumë cmimeve si 3 Golden Butterfly  dhe 1 Yeşilçam Cinema Award. Në vitin 2002 ai fitoi konkursin për “Modelin më të mirë në Turqi” dhe “Modelin më të mirë në botë”. Kivanc ka marrë pjesë në shumë filma turq në të cilët ka pasur rol kryesor ku përmendim: “Menekşe ile Halil” në 2007-2008, “Aşk-ı Memnu” në 2008-2010, “Kuzeji Gyneji” në 2011-2013 dhe “Cesur ve Güzel” në vitet 2016-2017. 

Ju do ta ndiqni në serialin “Menekshe dhe Halili” nga e hëna në të premte, ora 19:30 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Menekshe dhe Halili"

Kıvanç Tatlıtuğ ka lindur në Adana në Turqi në 27 ...më shumë

Sedef Avci ka lindur në Stamboll në vitin 1982. Ajo ...më shumë

Murat Daltaban ka lindur më 1966. Ai është një aktor ...më shumë

Mehmet Çevik ka lindur në 1 dhjetor 1961, në Elbistan, ...më shumë