Menekshe dhe Halili - Murat Daltaban

Murat Daltaban ka lindur më 1966. Ai është një aktor dhe regjisor i njohur i teatrit turk. Pas tre vitesh studimesh për inxhinieri minierash në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (METU), ai studioi teatër në Universitetin e Ankarasë dhe u diplomua në vitin 1992. Pasi u largua nga Teatri Kombëtar, ai themeloi DOT në 2005 me Ozlem Daltaban dhe Suha Bilal. DOT u projektua si një skenë e hapur që mundëson fleksibilitet dhe kreativitet dhe pati një sukses të madh.

Murat është i njohur për shumë role në serialet turke nga mund të përmendim Poyraz Karayel, Kördügüm, Agir Roman Yeni Dünya, Fatmagyl, etj

Ju do ta ndiqni në serialin “Menekshe dhe Halili” nga e hëna në të premte, ora 19:30 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Menekshe dhe Halili"

Kıvanç Tatlıtuğ ka lindur në Adana në Turqi në 27 ...më shumë

Sedef Avci ka lindur në Stamboll në vitin 1982. Ajo ...më shumë

Murat Daltaban ka lindur më 1966. Ai është një aktor ...më shumë

Mehmet Çevik ka lindur në 1 dhjetor 1961, në Elbistan, ...më shumë