- Serhan Yavaş

Ka lindur në Stamboll më 27 Mars 1972.

Ai hyri në akademinë e sporteve në Universitetin e Marmaras. Më vonë punoi si instruktor tenisi dhe u bë pjesë e një akademie mode!

Në vitin 1995 ai merr një rol të vogël në telenovelën e titulluar “Ester ve Sarah”.

Në 1998 ai aktron tek “Örümcek”, me të cilën bëhet dhe i njohur!

Në 2007 luan në telenovelën turke “Yemin” në rolin e Menderes. Yavaş  është angazhuar dhe në reklama të ndryshme për: Deniz Bank, Bosch, Tofaş, Papia dhe Nestle Kit Kat.


Të gjithë personazhet e ""

Ka lindur më 7 Dhjetor 1981 në Denizli, Turqi, dhe ...më shumë

Ka lindur në Stamboll më 27 Mars 1972. Ai hyri ...më shumë

Ahmet Bilgin lindi më 9 Shator 1969 në Balikesir, Turqi. ...më shumë