Sekrete - Mete Horozoğlu

Mete Horozoğlu ka lindur në Ankara ku kaloi është periuhdën e 9-vjeçares. Më pas aktori 46-vjeçar vazhdoi studimet për teatër dhe masterin për aktrim. Ka punuar për një vit në teatër dhe famën e mori nga roli i tij NË Yanik Koza. Popullariteti i tij u rrit edhe më tepër me rolin protagonist në Nefes: Vatan Sağolsunas dhe Öyle Bir Geçer Zaman ki,

Ju do ta ndiqni nga e hëna në të premte ora 16:10 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Sekrete"

Asli Enver ka lindur në Londer  më 10 maj 1984 ...më shumë

Mete Horozoğlu ka lindur në Ankara ku kaloi është periuhdën ...më shumë

Dolunat Soysert ka lindur në 25 mars 2973 në Adana ...më shumë