Zonja e çifligut - Mehmet Aslantug

Mehmet Aslantug ka lindur në 25 shtator të vitit 1961 në qytetin e Samsunit në Turqi. Ai filloi studimet në Fakultetin e Adminsitrimit të Biznesit në vitin 1978, por dashuria për artin dhe aktrimin bëri që të shkëputej nga kjo shkollë për tu fokusuar më shumë drejt aktrimit. Ai është një aktor dhe regjizor I njohur për filmat dhe serialet si “Aşka Dönüş”, “Gün Doğmadan”, “Masumiyet”, “Veda” etj… 

Mehmet Aslantuğ vjen në Tring me serialin “Zonja e Ҫifligut” nga data 13 shtator nga e hëna në të premte në oren 17:45 në Kanal D Drama.


Të gjithë personazhet e "Zonja e çifligut"

Özgü Namal ka lindur në datën 28 dhjetor të vitit ...më shumë

Mehmet Aslantug ka lindur në 25 shtator të vitit 1961 ...më shumë

Caner Cindoruk ka lindur në 17 prill 1980 në Adana. ...më shumë

Ebru Özkan ka lindur në 18 nëntor 1978 në Ankara. ...më shumë