Përshkrimi

Nazllë është një vajzë e re që studion për gastronomi në universitet dhe ndjek kurse japonishteje, me synimin se një ditë do të hapë një restorant dhe do të realizojë ëndrrën e saj. Ajo jeton në një shtëpi me të motrën dhe një mikeshë. Kushtet ekonomike e shtyjnë të kërkojë punë dhe arrin ta gjejë atë në shtëpinë e një sipërmarrësi tejet të pasur, Feritit, i cili e punëson si shefe kuzhine personale. Feriti ka një karrierë të suksesshme dhe zotëron një kompani me emër. Nazllë dhe Feriti njihen në kushte të pazakonta me njëri-tjetrin, por ky takim ua ndryshon jetën të dyve. Një tjetër urë lidhëse mes tyre është edhe nipi i vogël i Feritit, me të cilin Nazllë krijon një raport të veçantë.

Nga e hëna në të premte, ora 19:15 në Jolly HD dhe ora 21:45 në 3Plus.


Parashikimet e episodeve

EPISODI 4

10-12-2018

EPISODI 4

Nazllëja do të lërë punën në shtëpinë e z. Ferit. Denizi d...

më shumë

EPISODI 3

07-12-2018

EPISODI 3

Nazllëja jeton me Fatoshin dhe motrën e saj, Asuman. Asumani, një vajzë disi e...

më shumë

EPISODI 2

06-12-2018

EPISODI 2

Në event, Nazllëja do të njihet edhe me Denizin, një i afërm i z. Ferit. ...

më shumë

EPISODI 1

05-12-2018

EPISODI 1

Ferit Asllani, është një biznesmen i suksesshëm i cili po kërkon vendosje...

më shumë

Gossip

Error: No articles to display


Fotogaleri

Error: No articles to display