Dashuri e tradhëtuar - Episodi 7

Malika, kunata e Monës, tregon se kjo e fundit ka humbur kursimet e veta ditën kur do të bëhet fejesa e Tanës, motrës së Pradipit.  Në fund, Mona dhe Pradipi takohen rastësisht në të njëjtën kompani ku kanë shkuar për një interviste pune pa dijeninë e njëri-tjetrit.

Të gjithë episodet e "Dashuri e tradhëtuar"

Dy grupet e të rinjve bëjnë garë se cili do ...më shumë

Një fatthënës parashikon fatin e Monës dhe i thotë se ...më shumë

Malika, kunata e Monës, tregon se kjo e fundit ka ...më shumë

Pradipi ka mbetur pa punë dhe Mona do që të ...më shumë

Më në fund Pradipi do të nisej me pushime me ...më shumë

Pradipi nuk u ngrit në detyrë, por e gënjeu Monën ...më shumë

Niharika ishte në qiellin e shtatë për lidhjen me Rudrën, ...më shumë

Pradipi mendonte se e meritonte të ngrihej në detyrë, por ...më shumë