Dy fytyrat e Almës - Episodi 38

Alehandra shkon në zyrën e Almës që të bisedojë me të. Çfarë do të gjejë ajo mbi tavolinën e saj dhe çfarë dyshimesh do t’i lindin? Po atë Ernestoja si do ta zgjidhë mëdyshjen e tij dhe çfarë do t’i japë Nievesit?

Të gjithë episodet e "Dy fytyrat e Almës"

Felisitasi vendos që ta demaskojë Almën në sy të Hozefinës ...më shumë

Armando arrin të dalë nga burgu falë ndërhyrjes së Hoakinit, ...më shumë

Armandon e arrestojnë si i dyshuar kryesor për vrasjen e ...më shumë

Mariana vendos të largohet nga shtëpia pas grindjes me të ...më shumë

Pas ngjarjes në kishë, Daniela ia mbath dhe Robertoja e ...më shumë

Daniela zgjohet në dhomën e hotelit ku e ka çuar ...më shumë

Armandoja do të mësojë për shtatzëninë e Almës. A do ...më shumë

Alma mëson se është shtatzënë, diçka që e fut në ...më shumë