Dy fytyrat e Almës - Episodi 40

Robertoja e pranon ftesën e Almës që të mbikëqyrë auditimin e kërkuar nga Alehandra. Por, si do të rezultojë njohja e tij me këtë të fundit dhe si do të ndihet Alma? Si shkon mëngjesi mes Felistasit dhe vajzave të saj dhe a do të ketë çaste tensioni?

Të gjithë episodet e "Dy fytyrat e Almës"

Felisitasi vendos që ta demaskojë Almën në sy të Hozefinës ...më shumë

Armando arrin të dalë nga burgu falë ndërhyrjes së Hoakinit, ...më shumë

Armandon e arrestojnë si i dyshuar kryesor për vrasjen e ...më shumë

Mariana vendos të largohet nga shtëpia pas grindjes me të ...më shumë

Pas ngjarjes në kishë, Daniela ia mbath dhe Robertoja e ...më shumë

Daniela zgjohet në dhomën e hotelit ku e ka çuar ...më shumë

Armandoja do të mësojë për shtatzëninë e Almës. A do ...më shumë

Alma mëson se është shtatzënë, diçka që e fut në ...më shumë