Krenari dhe Respekt - Episodi 37

Emiri vendos të flasë me Jitin për punën e tij, për të hequr dorë nga punët e pista.
Do të arrijë ta bindë ai të vëllanë?
Selimi dhe Enderi i tregojnë Jitit për takimet e Derjas me Nihatin. Si do të shkoja biseda e Jitit me Derjan?
Jëllmazi dhe Sibeli takohen bashkë dhe dikush i fotografon. Ç’plan ka Shahini të bëjë me këtë material që ka në dorë?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë