Krenari dhe Respekt - Episodi 38

Lajmi i gazetës për Jëllmazin dhe Sibelin bie në dorë të Jitit dhe hakiut. Ç’ka në plan të bëjë secili prej tyre?
Pas bisedës me Omer Zijanë, Emiri kërkon të takojë edhe pjesëtarët e tjerë të grupit.
Ç’surprizë e pret atë?
Derjapranon propozimin e policisë për të përgjuar Nihatin, por ai ka një surprizë më të bukur për të.

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë