Krenari dhe Respekt - Episodi 42

Shtëpia ku jeton Sibeli me të ëmën ka dalë në shitje dhe ato duhet të largohen.
Emiri futet në provimin për tu bërë prokuror, jep edhe një intervistë për këtë. Por a do ta fitojë ai titullin e ri?
Jiti kërkon të hakmerret ndaj Nihatit dhe ka planin perfekt për këtë. Do të pranojë Derja ta ndihmojë atë?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë