Krenari dhe Respekt - Episodi 46

Jiti gjen vrasësit e nënës së tij, merr vesh të vërtetën se kush i pajtoi dhe ka një surprizë për Nihatin. Ç’vendime do të detyrohet të marrë ky i fundit?
Nihati kalon në kontakt me Emirin dhe ka një plan në mendje për të shpëtuar veten. Ç’do të kërkojë prej Emirit ai?
Jiti më në fund do të takohet me shefin e madh. Si do të shkojë takimi i tyre?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë