Krenari dhe Respekt - Episodi 48

Selimi dhe Enderi ndjekin Derjan për të gjetur Nihatin. Ç’ndodh në atë natë? Do t’i lajë Jiti hesapet me Nihatin?
Sibeli bisedon me të ëmën, pasi ajo nuk ndihej mirë dhe vendos të shkojë në punë në vendin e saj.
Emiri i jep dy ditë kohë Jitit për tu larguar. Ky i fundit do të bindë Kybrën për tu larguar së bashku për një jetë të re. Do të pranojë ajo?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë